A-La-Bots

Welkom op de website van A-La-Bots, Bureau voor Lichtwerk en Coaching. A-La-Bots is een initiatief van Hetty Labots. Zij geeft Engelenkaartreadings/ Engelenhealings en Mediumschapkaartreadings. Daarnaast geeft zij tarotconsulten, aangevuld met numerologie. Zij geeft cursus in tarot, numerologie en Engelenkaartreadings.

Beeldtaal

tarot1Sommige mensen zijn goed in hun gedachten en gevoelens onder woorden te brengen en anderen niet. Wanneer je moeilijkheden ondervindt bij het communiceren met anderen over wat je bezighoudt, probeer dan eens gebruik te maken van de tarot of de Engelenkaarten. Een plaatje vertelt veel meer dan woorden kunnen doen. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Verbinding met alles wat is

De tarot, de Engelen, communiceren met overleden dierbaren en de Numerologie doen een beroep op onze rechter hersenhelft. Onze rechter hersenhelft ziet geen hokjes of kunstmatige grenzen, onze rechter hersenhelft ziet de verbinding met alles wat is. (“Zo boven, zo beneden” van: Hermes Trismegistos, De Smaragden Tafelen). Dit is in tegenstelling tot onze linker hersenhelft die graag alles wil begrijpen en wil labelen in “juist” of “fout”, in “goed” of “slecht”.

Hoe wij de wereld waarnemen hangt sterk samen met welke hersenhelft er dominant is. Bij mensen met kritisch-analytische denkpatronen is de linker hersenhelft dominant; de rechter hersenhelft is dominant bij mensen die leven in het hier en nu, die vanuit vertrouwen leven, vol overgave op het Goddelijke en die op hun intuïtie afgaan.

Als we een gezond evenwicht weten te creëren tussen onze twee hersenhelften, en als we leren beide gaven op de juiste waarde te schatten en te gebruiken, dan wordt ons leven tot het meesterwerk dat we in werkelijkheid zijn.

In de westerse wereld is de linker hersenhelft vaak goed getraind en wij staan nog met ongeloof te kijken naar instrumenten zoals de tarotkaarten of de Engelenkaarten.

Hetty wil je graag laten ervaren wat de Engelen, de tarot of numerologie voor je kunnen betekenen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Engelenkaartreading/ Engelenhealing, Mediumschapkaartreadings, tarot of numerologie klik dan op de desbetreffende onderwerpen bovenaan op de pagina. Is nog iets onduidelijk of heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.

Wil je meer weten over de rechter- en de linkerhersenhelft lees dan eens het boek van de neurologe dr. Jill Bolte Taylor met de titel “Onverwacht inzicht” (Kosmos uitgevers). In dit boek beschrijft ze haar eigen hersenbloeding en haar observatie hoe haar eigen brein volledig uitviel, zozeer dat ze niet meer kon lopen, praten, lezen, schrijven of zich nog iets van haar leven kon herinneren, en dat alles in een tijdsverloop van vier uur. Het duurde acht jaar voordat ze geheel genezen was.