Contact Hetty Labots

Hetty Labots is werkzaam als Lichtwerker, Sense Coach en Medium en heeft jarenlang ervaring in het geven van tarot- en Engelenconsulten. De nieuwste loot aan de stam is het mediumschap. Hetty laat graag het Kosmisch (Goddelijk) Licht en de Kosmische (Goddelijke) Liefde over je schijnen wanneer zij samenwerkt met de Engelen. Zij geeft Engelenkaartreadings en Engelenhealings en tarotconsulten. Als medium maakt Hetty mediamiek contact met overleden dierbaren.

Hetty kan tevens verschillende gangbare coachtechnieken toepassen, zoals het Enneagram, Kernkwadranten, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en Rationeel Emotieve Training (RET). Zij beschikt over kennis van de numerologie (Vierkant van Saturnus of Kabbalistische horoscoop). Aan de hand hiervan kan zij de geboorte-energieën (de talenten waarmee een mens geboren wordt) zien. Meestal start zij een consult of reading met een numerologieduiding.

Hetty ondersteunt jonge ondernemers die in het alternatieve circuit werkzaam (willen) zijn. Zij geeft les in de tarot en in de numerologie.

Hetty staat verstelt van de wijsheid die de ongeziene wereld kan openbaren. Hetty heeft dit kunnen ervaren tijdens demonstraties van mediumschap, maar vooral bij demonstraties van trance en fysiek mediumschap. Hetty raakt zelf enthousiast wanneer de overledenen “praten” over hun favoriete bezigheden op aarde.

Graag spreekt Hetty over de Engelen en wat ze voor je kunnen betekenen. Ben je ook gefascineerd door Engelen en wil je wel eens met ze communiceren? Communicatie met Engelen kan op eenvoudige manier door middel van Engelenkaarten. Engelen kunnen door je heen werkzaam zijn of met je samenwerken via je heldere kanalen. “Iedere keer wanneer ik communiceer met de Engelen ervaar ik hun warme en liefdevolle energie”, aldus Hetty. “Ik word er heel blij en vrolijk van!”

Zij draagt de tarot een warm hart toe: “Ik vind het jammer dat de tarot teveel in de hoek van de waarzeggerij terecht gekomen is. Te weinig bekend is als instrument voor persoonlijke ontwikkeling.” Door het houden van lezingen brengt Hetty de tarot meer voor het voetlicht.

Sinds 2005 heeft Hetty haar eigen onderneming en is daarnaast werkzaam als personeelsadviseur bij een non-profit bedrijf. Zij is opgeleid aan het Jungiaans Instituut te Nijmegen (Beroepsopleiding tot Tarotist®) en de School voor Coaching (SVC) te Leiden. Heeft zich bekwaamd in Reiki 1 en Reiki 2. Haar opleiding tot Praktiserend Engelen Expert® deed ze bij Annelies Hoornik, een door Doreen Virtue gecertificeerd Angel Therapy Practitioner®. Zij volgde het basisjaar aan de Academie voor Mediumschap te Naarden en bezoekt daarnaast seminars aan het Arthur Findlay College te Stansted (Engeland) en De Zwanenhof te Zenderen.

A-la-Bots vind je in Zoetermeer

Diabaas 5 – 2719 RW Zoetermeer – wijk 19: Rokkeveen

tel: 079 3413374 en 06 23340827
contact@alabots.nl – alabotsnl@gmail.com
Het komt weleens voor dat de mail niet goed werkt. Wanneer je naar beide e-mailadressen een bericht verstuurt, voorkomen we dat ik je mail niet ontvang.

KvK 27351753

Bereikbaarheid

Trein: station Zoetermeer, vervolgens 15 min. lopen
Bus: 71 en 72 (halte Beryl), 455 (halte tuincentrum De Driesprong)
Auto: vanuit Den Haag A12, afslag Zoetermeer-Centrum [afslag 6]; vanuit Utrecht A12, afslag Zoetermeer [afslag 7]. Er is voldoende parkeerruimte in de nabije omgeving.


Grotere kaart weergeven