Engelenreading/-healing

Hetty: “Verbinding met de Bron is Voeding voor de Ziel”

Het is makkelijker met lastige situaties (uitdagingen) in je leven om te gaan, als je ze niet alleen vanuit menselijk perspectief maar ook vanuit zielenperspectief kunt bekijken.

Engelenkaartreading

Metatron Communicatie met Engelen kan op een eenvoudige manier door middel van Engelenkaarten. Tijdens een consult ontvang je boodschappen van de Engelen voor je vragen. Engelen hebben nooit het bewustzijn van de Eenheid verlaten. Ze laten het Goddelijke Licht en de Goddelijke Liefde over je schijnen. Je kunt de Engelen alles vragen wat je wilt. Zij zullen je een antwoord geven dat appelleert aan je hoogste goed en heling. Je vragen kunnen betrekking hebben op velerlei zaken, zoals werk, relatie(s), persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, (on)balans in je leven etc. Je zult versteld staan van de zuiverheid van de antwoorden van de Engelen.

EngelenJaarReading

Tevens bestaat de mogelijkheid om een EngelenJaarReading te ontvangen. Via de kaarten geven de Engelen je adviezen om het komende jaar zo optimaal mogelijk aan je (zielen)doelen te werken. Een geschikt moment hiervoor is rond de jaarwisseling of met een verjaardag.

Engelenhealing

Wanneer kan een Engelenhealing jou helpen? Wanneer je het gevoel hebt dat je niet goed geaard bent, of wanneer je merkt dat je doodmoe bent na een visite, terwijl je je nog fit voelde toen je erheen ging. Of wanneer je wilt veranderen, en het steeds maar niet lukt. Ook kunnen de Engelen je helpen meer in je eigen kracht te gaan staan. Zelfs bij het schrijven van een scriptie kunnen de Engelen je helpen.

Na een healing kun je een doorbraak ervaren op je levenspad.

Kosten Engelenkaartreading en Engelenhealing

Particulieren, per uur € 75,- (half uur € 50,-). Bedrijven, per uur € 150,- . Vrijstelling van BTW

Aanmelden of vragen via e-mail: contact@alabots.nl en e-mail: alabotsnl@gmail.com.
Graag bij aanmelding je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s) en geboortedatum vermelden.