Engelenreading/-healing

Hetty: “Verbinding met de Bron is Voeding voor de Ziel”

Het is makkelijker met lastige situaties (uitdagingen) in je leven om te gaan, als je ze niet alleen vanuit menselijk perspectief maar ook vanuit zielenperspectief kunt bekijken.

Aquarius Akasha reading en healing

Tijdens een consult maak ik contact met de Bron en de Lichtwezens in de Akasha, ook wel universele bibliotheek genoemd. De Lichtwezens geven inzicht en informatie op je vragen die betrekking kunnen hebben op familiepatronen, (familie)relaties, karma, levensdoelen, verslaving, spirituele groei e.d. Ook karma dat jou niet meer dient, kan opgelost worden. De effecten van een sessie werken langere tijd door.

Kosten Aquarius Akasha reading en healing

Aquarius Akasha reading / healing, richtprijs per uur € 104,- . Vrijstelling van BTW.

Aanmelden of vragen via e-mail:  alabotsnl@gmail.com.
Graag bij aanmelding je naam, telefoonnummer(s) en geboortedatum vermelden.

Engelenkaartreading

Metatron Communicatie met Engelen kan op een eenvoudige manier door middel van Engelenkaarten. Tijdens een consult ontvang je boodschappen van de Engelen voor je vragen. Engelen hebben nooit het bewustzijn van de Eenheid verlaten. Ze laten het Goddelijke Licht en de Goddelijke Liefde over je schijnen. Je kunt de Engelen alles vragen wat je wilt. Zij zullen je een antwoord geven dat appelleert aan je hoogste goed en heling. Je vragen kunnen betrekking hebben op velerlei zaken, zoals werk, relatie(s), persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, (on)balans in je leven etc. Je zult versteld staan van de zuiverheid van de antwoorden van de Engelen.

EngelenJaarReading

Tevens bestaat de mogelijkheid om een EngelenJaarReading te ontvangen. Via de kaarten geven de Engelen je adviezen om het komende jaar zo optimaal mogelijk aan je (zielen)doelen te werken. Een geschikt moment hiervoor is rond de jaarwisseling of met een verjaardag.

Engelenhealing

Wanneer kan een Engelenhealing jou helpen? Wanneer je het gevoel hebt dat je niet goed geaard bent, of wanneer je merkt dat je doodmoe bent na een visite, terwijl je je nog fit voelde toen je erheen ging. Of wanneer je wilt veranderen, en het steeds maar niet lukt. Ook kunnen de Engelen je helpen meer in je eigen kracht te gaan staan. Zelfs bij het schrijven van een scriptie kunnen de Engelen je helpen.

Na een healing kun je een doorbraak ervaren op je levenspad.

Kosten Engelenkaartreading en Engelenhealing

Engelenreading /-healing, richtprijs per uur € 104,-. Vrijstelling van BTW.

Aanmelden of vragen via e-mail:  alabotsnl@gmail.com.
Graag bij aanmelding je naam, telefoonnummer(s) en geboortedatum vermelden.