Tarotevents

Tarotlezing

De Tarotlezing is een kennismaking met de tarot, een eeuwenoud instrument voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en ook wel een prentenboek van het leven genoemd. Allereerst gaat Hetty in op de geschiedenis van de tarot, waarna vervolgens de indeling en betekenis van de verschillende kaarten aan bod komen (Grote Arcana, Kleine Arcana en Hofkaarten). De daarbij behorende vier elementen en numerologie zullen niet ontbreken.

Francoise, Brigitte,juli 2009 huiselijke taferelen 2009 112

Om u een indruk te geven, tonen we verschillende soorten decks (o.a. Rider Waite, Herstelde Orde, Tarot van Marseille, Dali tarot) en er is een boekentafel aanwezig. Na de pauze informatie over verschillende soorten legmethoden waarbij aan de hand van gestelde vragen de tarot het antwoord geeft. Een gedicht, verhaal of muziek omlijsten de lezing. De lezing duurt ongeveer 2 uur.

Kosten

Particulieren € 50,- incl. BTW. Bedrijven € 99,- excl. BTW. Excl. reiskosten.

Tarotconsult en -lezing bij evenementen

Organiseer je een evenement waarbij je het leuk vindt dat Hetty Labots tarotconsulten en/of een tarotlezing geeft, neem dan contact met haar op via e-mail contact@alabots.nl en alabotsnl@gmail.com

Dit Tarotevenement kan op verschillend terrein betrekking hebben. Te denken valt daarbij aan een: themadag voor leerkrachten, secretaressedag, kunst- en cultuurmarkt, ladies’ night, verjaardag of lustrum, vrijgezellenfeest of elke andere feestelijke gelegenheid.

Kosten

Per evenement: prijs nader overeen te komen. Vooraf te betalen.

Aanmelden of vragen via e-mail: contact@alabots.nl en e-mail: alabotsnl@gmail.com.

website Tarot Beroepsvereniging Nederland