Mediumconsult

Mediamiek consult

Als je een geliefde verliest, is dat een van de pijnlijkste ervaringen die je meemaakt in je leven. Je mist hem of haar niet alleen fysiek, je mist ook de aanraking en zijn of haar stem. Vaak had je nog wat willen zeggen, waarvoor je de gelegenheid niet meer hebt gekregen of je had hem of haar graag nog wat willen vragen.
Tijdens een consult maakt Hetty mediamiek (rechtstreeks) contact met de andere wereld. Je kunt dan de vragen stellen waarop je van hem of haar nog antwoord wilt. Ook komt het voor dat er een andere overleden dierbare naar voren komt, met een boodschap waarop je totaal niet had gerekend. De andere wereld heeft zijn eigen spirituele wijsheid en brengt jou dat wat nodig is.

Mediumschapkaartconsult

talking-to-heaven-mediumship-cardsWil je zelf met de overleden dierbare (leren) communiceren dan kan dit door middel van Mediumschapkaarten. Iedereen heeft spirituele gaven en kan in meer of mindere mate communiceren met een overleden dierbare. Vaak voel je zijn of haar aanwezigheid, maar omdat het contact zo snel gaat, denk je dat je het je inbeeldt. En dat is vaak niet waar. Omdat waar de overledenen zich bevinden de trillingsfrequentie hoog is en wij op aarde een lagere trillingsfrequentie hebben, gaat de communicatie in een ‘split second’. Voor je het weet, is het voorbij.
Wil je ervaren (en leren) hoe het is om op deze manier contact te hebben met je overleden dierbaren, dan kan dit tijdens een mediumschapkaartconsult.

Ook bestaat de mogelijkheid een mediamiek consult en mediumschapkaartconsult te combineren.

Kosten

Mediumconsult, richtprijs per uur € 104,- . Vrijstelling van BTW.
Aanmelden of vragen via e-mail:  alabotsnl@gmail.com. Graag bij aanmelding je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s) en geboortedatum vermelden.

PEE logo