Numerologiecursus

Numerologiecursus – het Vierkant van Saturnus

Pythagoras leerde ons dat “evolutie de wet van het leven is; het getal de wet van het heelal is en dat eenheid de wet van God is”. Getallen hebben een eigen betekenis, los van de cijfers waarmee ze worden aangeduid.

Het vierkant van Saturnus of de Kabbalistische horoscoop gaat uit van de getallen die voorkomen in je geboortedatum. De getallen van je geboortedatum leveren een schat aan informatie wanneer je ze plaatst in het Vierkant van Saturnus. Ze geven ons inzicht in de geboorte-energieën (de talenten) waarmee je op aarde gekomen bent.Vierkant van Saturnus

De cursus Numerologie is bedoeld voor een ieder die inzicht wil krijgen in de kennis en toepassing van deze energieën vanuit de geboortedatum.

Tijdens de cursusdag zullen aan bod komen:

  • Vierkant van Saturnus (Kabbalistische Horoscoop)
  • Basiskennis Astrologie (Planeten)
  • Basiskennis Grote Arcanakaarten Tarot I t/m IX
  • Praktijkoefeningen

Er bestaat de mogelijkheid deze cursus in-company of voor een (vrienden)groep te verzorgen. Neem daarvoor contact op via e-mail:  alabotsnl@gmail.com.

Cursusdatum en -tijd

Datum: nog geen nieuwe datum ingepland.
Tijd: 11.00 – 16.30 uur. Locatie: Zoetermeer.
Minimum aantal deelnemers 2 personen en maximaal 6 personen. Deelname staat open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist. Beschik je over basiskennis van de tarot of van de astrologie dan is dit een pré.

Kosten

De kosten van de Numerologiecursusdag, inclusief koffie en thee, lunch zelf meebrengen: richtprijs € 125,- . Vrijstelling van BTW. Vooraf te betalen.

Aanmelding

Aanmelden onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s) en geboortedatum, per email  alabotsnl@gmail.com.
Na ontvangst van het bedrag word je definitief ingeschreven. Betaling door overmaking van het overeengekomen bedrag naar rekening NL 96 INGB 0003 1476 88 t.n.v. H.M. Labots te Zoetermeer.