Reviews

Hieronder tref je ervaringen van cliënten aan.

Dank je wel voor je mooie Aquarius Akasha reading. De sessie was online wat ik heel prettig en handig vind. Je benoemde de dingen precies zoals ze zijn. Ergens wist ik dat wel maar vond het heel fijn om via jou te horen. Ook de mooie adviezen en hoe ik met mijn vraag kan omgaan heeft me inzicht gegeven en geholpen.  Wat ook heel fijn is… je rustige zachte uitstraling en liefde…..Ik ben blij en dankbaar dat ik je heb leren kennen en beveel je van harte aan.

Liefs, Alma

___________________________

Hetty is een liefdevolle warme persoonlijkheid.

Ze geeft mij altijd het gevoel dat ze alle tijd neemt voor de consulten. Ze maakt een mooie verbinding met de engelenenergie en ze geeft daarna de boodschappen op een heldere en duidelijke wijze door.

De afgelopen jaren heb ik diverse malen een steuntje in de rug mogen krijgen van Hetty. Als ik met een vraag zit (of dat nu werk, privé of relaties zijn), weet Hetty op haar zachte manier van benaderen een duidelijke antwoord te geven. Ze werkt met engelenkaarten en legt kaartleggingen die voor mij een beeld vormen welke richting ik op mag gaan. Dit geeft mij weer rust en precies die inzichten die ik nodig heb.

Ik voel me altijd meer dan welkom bij Hetty en dat maakt dat ik me dan vertrouwd genoeg voel om meer over mezelf te laten zien en vragen durf te stellen over gevoelige onderwerpen.

Dankjewel lieve Hetty voor elke mooie consult, ik kom graag weer bij je terug en ik raad iedereen aan om eens een consult bij Hetty te boeken als je troost of een duwtje in de rug nodig hebt.

V.K.