Tarot-/numerologieconsult

Tarotconsult

Fith Tarot3De meeste mensen hebben vragen over situaties die zij in hun leven tegenkomen. Deze vragen kunnen betrekking hebben op een relatie, werk, persoonlijke ontwikkeling, keuze, levensvragen etc. Een waardevol hulpmiddel om inzicht te krijgen in onderliggende thema’s bij een vraag is de tarot. De tarot doet een beroep op je beeldende, intuïtieve kant. Zorgt ervoor dat het onbewuste bewust wordt. Door middel van de tarot krijg je contact met je innerlijke bron en met de diepere zin van het bestaan. Je ontdekt de antwoorden op je (levens)vragen. De tarot zegt iets over het leven van alle mensen en hun relatie tot de kosmos.

Wat is tarot?

Tarot is een prentenboek van het leven en al eeuwen oud. Via Azië en Egypte verschenen in de 14e eeuw de eerste tarotkaarten in Europa en genieten een toenemende belangstelling. Er zijn nog nooit zoveel tarotdecks geweest als op dit moment. De tarot bestaat uit:

  • de Grote Arcana* – 22 kaarten -met  archetypische beelden en beschrijft situaties die in het (collectief) onbewuste plaatsvinden,
  • de Kleine Arcana* -56 kaarten – is verdeeld over de vier elementen – aarde (materie), vuur (wilskracht), water (gevoel), lucht (denken) en heeft betrekking op het leven van alledag.
  • Hofkaarten
  • Fifth Tarot heeft een vijfde element: ether. Zonder ether (prana, tachyon) is er geen leven mogelijk.

* Arcanum betekent ‘dat wat verborgen is’

In een consult krijg je nieuwe inzichten en inspiratie, waardoor je makkelijker en met meer helderheid beslissingen kunt nemen. Een consult duurt varierend van een half uur tot anderhalf uur.

Numerologieconsult

Fith Tarot4Pythagoras leerde ons dat “evolutie de wet van het leven is; het getal de wet van het heelal is en dat eenheid de wet van God is”. Getallen hebben een eigen betekenis, los van de cijfers waarmee ze worden aangeduid.

Het vierkant van Saturnus of de Kabbalistische horoscoop gaat uit van de getallen die voorkomen in je geboortedatum. De getallen van je geboortedatum leveren een schat aan informatie wanneer je ze plaatst in het Vierkant van Saturnus. Ze geven ons inzicht in de geboorte-energieën (de talenten) waarmee je op aarde gekomen bent.

Ken jezelf door middel van de Numerologie

Zowel op ons werk als in ons dagelijks leven is het belangrijk onszelf te kennen. Sommige eigenschappen horen gewoon bij je. Je ziel heeft gekozen een les op aarde te leren en deze les kan hij het beste leren met de gekozen eigenschappen. Door jezelf beter te kennen, kun je anderen ook beter begrijpen.

Wil je inzicht in jouw talenten en kwaliteiten en wil je weten wat bij je past en wat niet, laat je dan informeren wat de kabbalistiche horoscoop of het Vierkant van Saturnus je te melden heeft.

Kosten Tarotconsult en numerologieconsult

Tarotconsult / Numerologieconsult, richtprijs per uur € 104,- .  Vrijstelling van BTW

Ook bestaat de mogelijkheid in besloten clubs of verenigingen tarotconsulten te geven. Kosten hiervoor op aanvraag. Aanmelden of vragen via e-mail:  alabotsnl@gmail.com.

Graag bij aanmelding je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s) en geboortedatum vermelden.

tarot-beroepsvereniging-nederland-logowebsite Tarot Beroepsvereniging Nederland