Tarotcursus

Tarotcursus – Het Keltisch Kruis

Keltisch Kruis2Het Keltisch Kruis is de meest gebruikte legging binnen de tarot en kan gebruikt worden voor iedere situatie of vraag. Deze cursus is bedoeld voor een ieder die voldoende kennis van de tarotkaarten heeft en de legging van het Keltisch Kruis wil leren.Keltisch Kruis

Tijdens de cursusdag zullen aan bod komen:

  • De theorie en de legging van het Keltisch Kruis
  • Andere leggingen in overleg met de deelnemers, bv. Astrologische legging, de Booglegging of een andere legging
  • Praktijkoefeningen

We werken met verschillende tarotdecks, waaronder dat van Rider Waite, Osho Zen en The Fifth Tarot.

Er bestaat de mogelijkheid deze cursus in-company of voor een (vrienden)groep te verzorgen. Neem daarvoor contact op via e-mail:  alabotsnl@gmail.com.

Cursusdatum en -tijd

Datum: laat het weten als je interesse hebt, dan kijken we samen naar een datum.
Tijd: 11.00 – 16.30 uur. Locatie: Zoetermeer. Deelname staat open voor iedereen die beschikt over basiskennis van de tarot. Minimum aantal deelnemers 2 personen.

Kosten

De kosten van de Tarotcursusdag – Keltisch Kruis, inclusief koffie en thee, lunch zelf meebrengen:  richtprijs € 125,- . Vrijstelling van BTW. Vooraf te betalen.

Aanmelding

Aanmelden onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s) en geboortedatum, per email: alabotsnl@gmail.com.
Na ontvangst van het bedrag word je definitief ingeschreven. Betaling door overmaking van het overeengekomen bedrag naar rekening NL 96 INGB 0003 1476 88 t.n.v. H.M. Labots te Zoetermeer.